tag:blogger.com,1999:blog-326396604963203769.post4136277386980872081..comments2013-05-25T14:15:47.802+03:00Comments on Tuu nyt jo, ketsuppi!: Salaattiasiaa ja salaattiKetsuppihttp://www.blogger.com/profile/00896697286907314827noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-326396604963203769.post-15311964461982235282009-06-14T12:36:33.008+03:002009-06-14T12:36:33.008+03:00Vitsit. Pitäis varmaan kunnostautua edes vähän. He...Vitsit. Pitäis varmaan kunnostautua edes vähän. Helposti sitä vaan jämähtää omiin tottumuksiinsa...<br /><br />Villien hyödyntäminen tuntuu nyt olevan kovasti pinnalla. Osaiskohan sitäkin koklata..? Tarttisin ehkä opettajan. (Nimim. 'Mikä on pihatähtämö?')Ketsuppihttps://www.blogger.com/profile/00896697286907314827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326396604963203769.post-44277555886402943572009-06-12T22:58:55.522+03:002009-06-12T22:58:55.522+03:00patalaiska salaatti-varijoija täällä hei! tykkään ...patalaiska salaatti-varijoija täällä hei! tykkään kyllä erinmoisista sallaadeista, mutta varsinkin arkisin tulee pitäydyttyä aika perinteisessä kurkku-tomsku-tyylissä. (kehtasinpas sanoa!)<br /><br />tiistaina sain aikamoista potkua Suomen luonnon hyödyntämisessä salaateissa(kin) ja niinpä eilen söin vihreää salaattia, jossa oli vain pihatähtimöä ja jotain muuta jonka nimeä en muista. kastikkeena vadelmabalsamicoa - oi nam!Merituulihttps://www.blogger.com/profile/05468500830261174675noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326396604963203769.post-58415800269027999762009-06-12T14:45:58.722+03:002009-06-12T14:45:58.722+03:00itse paistelen useinkin salaattiin sipulia/valkosi...itse paistelen useinkin salaattiin sipulia/valkosipulia/porkkanaa/kesäkurpitsaa. valmistuvat nopeasti ja tulee vähän vaihtelua :) kaupasta kalastetut lohisuikaleet on myös hurjan hyviä salaatissa!anninoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-326396604963203769.post-9129225028778206102009-06-12T12:46:36.154+03:002009-06-12T12:46:36.154+03:00juu, minä kanssa aina mietin, että pitäisi paahtaa...juu, minä kanssa aina mietin, että pitäisi paahtaa, paistaa, maustaa ja marinoida.<br /><br />tästä huolimatta laitan arkiseen salaattiin paljon tomaatteja ja jotain vihreetä (esim. kiinankaalia, siinä vasta juhlaa) ja vähän sitruunamehua ja öljyä ja proteiinilisän.<br /><br />joskus kyllä innostun; olen marinoinut öljyssä kaikennäköistä, ja kerran tein Jokapäiväisen leivän ohjeella kuivattuja ja marinoituja kirsikkatomaatteja.<br /><br />ja jos tulee vieraita (=pikkusiskot), saatan panostaa ja paahtaa vaikka jotain ihan uunissa. että spesiaalitilanteissa saatan käyttää aikaa salaattiinkin.<br /><br />joka päivä en kyllä kykene virittelemään mitään ihmeellistä :PLiinahttps://www.blogger.com/profile/04038062090546541015noreply@blogger.com