Ruusukaali-pekonipaistos
600 g ruusukaalia
ihan vähäsen kasvisfondia
1 pkt pekonisuikaleita silputtuina
2 hapanta omenaa kuorittuina ja kuutioituina
2 tl timjamia
mustapippuria
suolaa
Halkaise ruusukaalit, napsi huonot lehdet irti ja keitä puolipehmeiksi kasvisfondilla maustetussa vedessä. Ruskista pekonisilppua kuivalla pannulla miedossa lämmössä (niin, että pahimmat läskit sulavat ja lihaosa saa vähän väriä). Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa ja paista 225 asteessa noin vartin verran.
600 g ruusukaalia
ihan vähäsen kasvisfondia
1 pkt pekonisuikaleita silputtuina
2 hapanta omenaa kuorittuina ja kuutioituina
2 tl timjamia
mustapippuria
suolaa
Halkaise ruusukaalit, napsi huonot lehdet irti ja keitä puolipehmeiksi kasvisfondilla maustetussa vedessä. Ruskista pekonisilppua kuivalla pannulla miedossa lämmössä (niin, että pahimmat läskit sulavat ja lihaosa saa vähän väriä). Sekoita kaikki ainekset uunivuoassa ja paista 225 asteessa noin vartin verran.
3 kommenttia:
ruusukaali on kyllä ihanaa. menen siitä jotenkin ihan sekaisin ja ahmin enemmän kuin pitäisi <3
Mulla onkin ne Yhteishyvän läpyskät säästettynä vuosien varrelta ja nytkin poika säästää mulle niitä Suomessa.Ruusukaali on kyllä hyvää...
Liina: Jännä. Saan ton saman raktion aika monesta ruoasta... :P
Yaelian: Täysin aliarvostettuja vihkosia, väitän! Ilmaisjakelu, paras jakelu.
Lähetä kommentti