Sinappinen parmanlohi
700 g lohta
1 pkt ilmakuivattua kinkkua (ei välttikseen tartte olla parmaa)
2 rkl hyvää sinappia
Pane lohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Kuorruta liha sinapilla ja peittele komeus kinkkuviipaleilla. Paista 200 asteessa, kunnes kala on kypsää.
700 g lohta
1 pkt ilmakuivattua kinkkua (ei välttikseen tartte olla parmaa)
2 rkl hyvää sinappia
Pane lohi uunivuokaan nahkapuoli alaspäin. Kuorruta liha sinapilla ja peittele komeus kinkkuviipaleilla. Paista 200 asteessa, kunnes kala on kypsää.
Päärynä-sipulilisäke
4 shalottisibbea
4 päärynää
vaaleaa balsamiviinietikkaa
oliiviöljyä
pippuria
suolaa
Kuori ja pilko sipulit ja päärynät. Kuulota ne öljyssä pannulla kypsiksi. Älä ruskista. Lorauta päälle etikka ja mausta. Pyörittele vielä hetki ja anna makujen tasaantua. Tarjoa kalan kaverina.
4 shalottisibbea
4 päärynää
vaaleaa balsamiviinietikkaa
oliiviöljyä
pippuria
suolaa
Kuori ja pilko sipulit ja päärynät. Kuulota ne öljyssä pannulla kypsiksi. Älä ruskista. Lorauta päälle etikka ja mausta. Pyörittele vielä hetki ja anna makujen tasaantua. Tarjoa kalan kaverina.
2 kommenttia:
tuo päärynä-sipulilisäke kuulostaa hauskalta ja keväiseltä! :) Meillä päärynää tulee syötyä vähän harvemmin kun raksu ei sitä kypsentämättä pysty syömään. Allergisoiva aine tosin poistuu jos vaikka nopeastikin pyöräyttää pannulla. Tässä siis uutta ideaa, kiitos!
Eipä kestä, kiva kuulla, jotta idea kelpasi. :) Itse kaavailin joskus tekeväni päärynoistä hitusen syntisempiä kuohukerman ja kenties myös liköörilirauksen kera. Mmmm...
Lähetä kommentti