Sitruunatissit, jugukasti ja kik-omenalisäke
4 tissiä
sitruuna
suolaa
(öljyä paistamiseen)
3 dl maustamatonta jugua
1 tl Nomu orientalia
3 omenaa
4 vartta selleriä
2 prk kikherneitä
suolaa
Suolaa tissit. Viipaloi sitruuna ohuiksi ja levitä siipaleet lihan päälle. Annan marinoitua niin kauan kuin maltat. Paista pannulla tai uunissa sitruunoineen kypsiksi. Jos käytät pannua, varo, etteivät sitruunat pääse palamaan. Kaavi sitruunamössö pois ennen tarjoamista.
Mausta jugu orientalilla ja valuta turhat nesteet esimerkiksi suodatinpussin avulla.
Kuori ja kuutioi omenat. Pilko sellerit. Sekoita edelliset kikherneiden kera ja suolaa.
Tarjoa helahoidon ohessa makeaa chilisoosia.
4 tissiä
sitruuna
suolaa
(öljyä paistamiseen)
3 dl maustamatonta jugua
1 tl Nomu orientalia
3 omenaa
4 vartta selleriä
2 prk kikherneitä
suolaa
Suolaa tissit. Viipaloi sitruuna ohuiksi ja levitä siipaleet lihan päälle. Annan marinoitua niin kauan kuin maltat. Paista pannulla tai uunissa sitruunoineen kypsiksi. Jos käytät pannua, varo, etteivät sitruunat pääse palamaan. Kaavi sitruunamössö pois ennen tarjoamista.
Mausta jugu orientalilla ja valuta turhat nesteet esimerkiksi suodatinpussin avulla.
Kuori ja kuutioi omenat. Pilko sellerit. Sekoita edelliset kikherneiden kera ja suolaa.
Tarjoa helahoidon ohessa makeaa chilisoosia.
2 kommenttia:
Jos sanoo olevansa ruokarakastaja, niin voisi kyllä käyttää rintafileistä niiden oikeaa nimeä - ja jos sanoo olevansa 26-vuotias, niin sama juttu silloinkin. Tuo tissijuttu kuulostaa aika lapselliselta ja epäasialliselta.
Hyvä, että ikäasia tuli puheeksi. Täytyy nimittäin päivittää lukua ylöspäin. Ja pahoittelut jo etukäteen: lisävuodesta huolimatta lapsellisuuksia ja asiattomuuksia on luvassa vastakin. :)
Lähetä kommentti