Sunnuntaiaamun nautiskeluleivät
paistovalmis ciabatta
1 pkt parmankinkkua
1 kiivi
vuohenjuustoa
oliiviöljyä
hunajaa
mustapippuria
Halkaise leipä ja lorota päälle oliiviöljyä. Revi päälle vuohenjuusto, levittele kruunuksi kinkku ja viipaloitu kiivi. Mausta pippurilla ja hunajalla. Paista 200 asteessa kunnes juusto on hiukan sulanut, nosta lämpötilaa ja anna leipien saada väriä. Nauti hartaasti päivän lehden ja tummapaahtoisen kahvin kera.
paistovalmis ciabatta
1 pkt parmankinkkua
1 kiivi
vuohenjuustoa
oliiviöljyä
hunajaa
mustapippuria
Halkaise leipä ja lorota päälle oliiviöljyä. Revi päälle vuohenjuusto, levittele kruunuksi kinkku ja viipaloitu kiivi. Mausta pippurilla ja hunajalla. Paista 200 asteessa kunnes juusto on hiukan sulanut, nosta lämpötilaa ja anna leipien saada väriä. Nauti hartaasti päivän lehden ja tummapaahtoisen kahvin kera.
5 kommenttia:
Oho, aika vinkee yhdistelmä! :)
Mäkin olen runsaiden luksusaamiaisten suuuuuri ystävä.
Nokun meinasi aluksi panna hedelmäksi melonia, mutta kaikki lähikaupan melonit näytti niin mädiltä ja pahoilta, että siirryin suunnitelmaan bee. Ja hyvä niin, yllättävän miellyttävä yhdistelmä nimittäin. :)
Hum, pitää kokeilla sitten kun keltaisia kiwejä on taas kehissä.
kiivi voiskin mennä ilmakuivatun kinkun kanssa hyvin, en vain ole ennen tullut ajatelleeksi. kiitti vinkistä!
toinen ärsyttävä sana(pari) on laatuaika. yäk! ajatuksena ja sanana.
Ärsyttävistä sanapareista saakin sitten näpsäkästi muodostettua ärsyttäviä lauseita. Esim. "Suomen kansa kaipaa laatuaikaa ja arjen luksusta." ;)
Lähetä kommentti