Voisin tietenkin odottaa kärsivällisesti pari päivää ja kokata sitten uuden satsin kameran kera. Siis voisin, jos olisin kärsivällinen. Ei vaan kuulu hyveisiini moinen.
Tässä siis kuvasta riisuttu resepti koko kukkeassa alastomuudessaan, olkaa hyvät.
Kukkakaalivokki
3 lohkoa munanuudelia
1 pieni kukkakaali
2 kevätsipulia varsineen
pieni pala inkivääriä
300g sokeriherneitä (pakastettuja tahi tuoreita)
1/2 limen mehu
pieni prk(165ml) kookosmaitoa
2tl punaista currytahnaa
sesamöljyä paistamiseen
Pane nuudelit likoamaan runsaaseen veteen. Lierojen pehmetessä pilko vihannekset: kukkakaali, sipulit ja inkivääri. Sokeriherneisiin ei tarvite koskea. Kun nuudelit muuttuvat hiukan taipuisiksi ja irtoilevat toisistaan, siirrä ne siivilää valumaan. Kuumenna (vokki)pannu ja heitä kasvikset öljyyn tirisemään. Lisää kuivuneet nuudelit. Paista, kunnes komeus alkaa saada väriä. Lisää kookosmaito, limemehu ja currytahna. Anna makujen tasaantua ja täytä sitten vatsa.
Jos nuudelista haluaa rapsakampaa, kannattaa se paistaa omalla pannullaa hiukan runsaammassa öljyssä ja lisätä kasvis-kookosmaitosotkuun vasta viime sekunneillä.
Valitset sitten kumman tavan tahansa,tärkeintä on antaa nuudelien kuivua hyvin liottamisen jälkeen.
3 lohkoa munanuudelia
1 pieni kukkakaali
2 kevätsipulia varsineen
pieni pala inkivääriä
300g sokeriherneitä (pakastettuja tahi tuoreita)
1/2 limen mehu
pieni prk(165ml) kookosmaitoa
2tl punaista currytahnaa
sesamöljyä paistamiseen
Pane nuudelit likoamaan runsaaseen veteen. Lierojen pehmetessä pilko vihannekset: kukkakaali, sipulit ja inkivääri. Sokeriherneisiin ei tarvite koskea. Kun nuudelit muuttuvat hiukan taipuisiksi ja irtoilevat toisistaan, siirrä ne siivilää valumaan. Kuumenna (vokki)pannu ja heitä kasvikset öljyyn tirisemään. Lisää kuivuneet nuudelit. Paista, kunnes komeus alkaa saada väriä. Lisää kookosmaito, limemehu ja currytahna. Anna makujen tasaantua ja täytä sitten vatsa.
Jos nuudelista haluaa rapsakampaa, kannattaa se paistaa omalla pannullaa hiukan runsaammassa öljyssä ja lisätä kasvis-kookosmaitosotkuun vasta viime sekunneillä.
Valitset sitten kumman tavan tahansa,tärkeintä on antaa nuudelien kuivua hyvin liottamisen jälkeen.
Edit: Resptiin liittyvää kokkailua löydät täältä. Kiitos ja hyvää juhannusta!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti