Näillä perusteluilla luulisi jo sinunkin kipaisevan kauppaan ja sieltä kotiköökkiin KIKkailemaan (on syitä, miksi allekirjoittanut ei toimi copyna)! Niin. Siispä reseptiin.
Korianteri-kikhernesalaatti
2 prk kikhrneitä
1 puska korianteria
2 punasipulia silputtuna
6 kypsää tomaattia kuutioituina
pippuria
1 appelsiinin mehu
ripaus suolaa
Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna makujen tasaantua hetki. Jos tomaatit ovat normia mehukkaampia, purista ylimääräinen neste kuutioista varovasti kämmenilläsi.
2 prk kikhrneitä
1 puska korianteria
2 punasipulia silputtuna
6 kypsää tomaattia kuutioituina
pippuria
1 appelsiinin mehu
ripaus suolaa
Sekoita kaikki aineet yhteen ja anna makujen tasaantua hetki. Jos tomaatit ovat normia mehukkaampia, purista ylimääräinen neste kuutioista varovasti kämmenilläsi.
6 kommenttia:
Tästä voisi varmaankin tehdä myös minttuversion? Sain juuri valtavan ruukullisen minttua ikkunalaudalleni ja koitan keksiä sille käyttötarkoitusta...
Joo! Minttu toimisi varmasti (ja luultavasti melkein mikä tahansa tuore yrtti). Sekaan voi vielä halutessaan lorauttaa vähän öljyä makua pyöristämään. Itse jätin tämän väliin ja keskityin saamaan (tosi hyvälaatuista) rasvaa jälkkärisuklaista. :P
Nam miten herkullisen näköinen. Mä myös oon tehny kikhernesalaattia ja laittanut sekä korianteria että minttua. Oikein todella hyvää.
Kikhernoset ovat kyllä siitä(kin) ihmeellisiä otuksia, että ne sopivat kyllä kaikkeen. Itse en ainakaan äkkiseltään keksi raaka-aineita, joiden maun kanssa tulisi ristiriitoja.
Nami! :P
Kikherneet on ihania.. Varmasti tämäkin.
Säilyisiköhän pari tuntia huoneenlämmössä? Jos tekisi jotain vastaavaa salaattia kouluun evääksi...
Luulisin, jotta säilyy (en tosin oo ite turhan tarkka tämmöisten asioiden kanssa, joten kannattaa myös käyttää omaa harkintakykyä :P). Ja tietty voi laittaa vähän enempi suolaa, sit säilyy ainakin (kai)!
Lähetä kommentti