Feta-pinaattipaprikat
3 punaista paprikaa
300 g pakastepinaattia
1 pieni chili
1 iso valkosibben kynsi
n. 1 dl keitettyä riisiä
200 g (kevyt)fetaa
n. 1 dl tummaa soijarouhetta
reilusti mustapippuria
ripaus kanelia
3 punaista paprikaa
300 g pakastepinaattia
1 pieni chili
1 iso valkosibben kynsi
n. 1 dl keitettyä riisiä
200 g (kevyt)fetaa
n. 1 dl tummaa soijarouhetta
reilusti mustapippuria
ripaus kanelia
Halkaise pestyt paprikat pitkittäissuunnassa ja siivoa niiden sisustat. Silppua chili ja valkosipuli, ja sekoita silpun joukkoon hiukan sulanut (/sulatettu) pinaatti, riisi, mausteet ja soijarouhe. Soijarouhetta ei taritse erikseen turvottaa, sillä se imee kypsennyksen aikana kosteutta täytteistä ja paprikoista. Murenna lopuksi seoksen joukkoon feta ja jaa mössö paprikanpuolikkaiden täytteeksi. Paista 200 asteisessa uunissa, kunnes täyte ja paprikan reunat saavat väriä. Herkuttele (her, her).
3 kommenttia:
noniin! :) hyvältä näyttää ja sisäinen marttaus on aina kannatettavaa - tosin just heitin yhden kalapalan roskiin - se kirpaisi. Kalan ei saisi antaa jäädä jääkaappiin...
Minäkin poden aina huonoa omaatuntoa kun heivailen ruokaa roskiin. Toisaalta se on ristiriidassa sen kanssa, että olen jokseenkin neuroottinen parasta ennen -päiväysten ja ruoan säilymisen suhteen.
Heitin sua muuten haasteella, aamupalasellaisella blogissani!
Nelle: Kirpaisee joka kerta kyllä... Sisäänrakennettu huono omatunto kai. :S
Virpi: Jee! Kiitti haasteesta, täytyykin tarttua siihen pian!
Lähetä kommentti