Hernesosekeitto kera mintun
400 g pakasteherneitä
vettä
sipuli
oliiviöljyä
pippuria
1 puska silputtua minttua
1 (kana)liemikuutio
1 prk (kevyt)ruokakermaa
100 g maustamatonta(kevyt)tuorejuustoa
Kumoa jäiset herneer kattilaan ja kaada päälle vettä sen verran, eetä vedenpinta jää vihreiden alle. Kuumenna kiehuvaksi. Kuutioi sipuli ja kuullota tilkassa oliiviöljyä (älä ruskista!). Heitä kuullotetut kattilaan kanaliemikuution kera, ripauta perään pippuria. Anna kiehua kymmenisen minuuttia, viskaa yrttisilppu kattilaan ja aja seos soseeksi. Kaada soseutuksen aikana joukkoon juusto ja kerma. Kuumenna tarvittaessa soseutuksen jälkeen.
Kuva ei kerro todellisuudesta sanaakaan, oikeasti tämä oli keväisen vihreää ja kermaisen pehmeää, nam.
vettä
sipuli
oliiviöljyä
pippuria
1 puska silputtua minttua
1 (kana)liemikuutio
1 prk (kevyt)ruokakermaa
100 g maustamatonta(kevyt)tuorejuustoa
Kumoa jäiset herneer kattilaan ja kaada päälle vettä sen verran, eetä vedenpinta jää vihreiden alle. Kuumenna kiehuvaksi. Kuutioi sipuli ja kuullota tilkassa oliiviöljyä (älä ruskista!). Heitä kuullotetut kattilaan kanaliemikuution kera, ripauta perään pippuria. Anna kiehua kymmenisen minuuttia, viskaa yrttisilppu kattilaan ja aja seos soseeksi. Kaada soseutuksen aikana joukkoon juusto ja kerma. Kuumenna tarvittaessa soseutuksen jälkeen.
Kuva ei kerro todellisuudesta sanaakaan, oikeasti tämä oli keväisen vihreää ja kermaisen pehmeää, nam.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti