Kevyempi mustikka-vaniljarahka
1 prk (2,5 dl) vähärasvaista, vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 prk rasvatonta maitorahkaa
200 g mustikoita pakkasesta
makeutusta maun mukaan
Vaahdota vaniljakastike. Lisää joukkoon rahkat ja marjat ja makeuta suuta hiveleväksi. Koristele esim. mantelilastuilla.
1 prk (2,5 dl) vähärasvaista, vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
2 prk rasvatonta maitorahkaa
200 g mustikoita pakkasesta
makeutusta maun mukaan
Vaahdota vaniljakastike. Lisää joukkoon rahkat ja marjat ja makeuta suuta hiveleväksi. Koristele esim. mantelilastuilla.
4 kommenttia:
Kiiiiitos ideasta! olinkin unohtanut tämän lohtua tuovan herkun olemassa olon. Tunnistan tuon syys-syönnin ja harrastan sitä itsekin:)
:) Juu, herkuttelu pitää hengissä marraskuussa. Justiinsa katsoin jotain suomalaisten suklaankulutuksen tilastoa, jonka mukaan kulutus on korkeimmillaan loka-marraskuussa. Tiedä häntä (luulin kyllä, että joulu ois tässä kisassa ykkönen).
Tämähän on hyvä jälkkäri keveydestään huolimatta! :) Kaikki rahkavaahdot ja vastaavat ovat supernamia.
Onon! Hämmentävää, miten terveellinen voikin olla hyvää. :)
Lähetä kommentti