Palatakseni edellisiin postauksiin: vappu oli hyvän ruoan ja juoman aikaa (jännä, miten kaikki juhlapyhät tuppaavat nivoutumaan edellä mainuttujen ympärille). Asiaan: tämä on älyttömän toimiva kesäjälkkäri. Helppo, raikas ja herkullinen lienevät avainsanoja. Lisäksi makunystyröitään voi yllättää yhä uudelleen marinaadina toimivaa likööriä vaihdellen. Toimii myös piknikillä sekä grillipöydän päättäjänä. Menkää ja tehkää! Näin:
Viipaloi tai puolita mansikat. Lorauttele palasten sekaan reiluhkosti likööriä ja revi joukkoon myös sitruunamelissan lehtiä. Sekoita hellästi ja anna marinoitua ainakin tunnin verran. Koristele kokonaisilla sitruunamelissan lehdillä.
Biscoff-kranssi lehtitaikinasta
1 päivä sitten
3 kommenttia:
mmm... kiitos vinkistä, tämä tulee kesällä varmasti vielä tarpeeseen muunelmana tai sellaisenaan ;)
Nam, likööri ja mansikka.Ihana yhdistelmä!
Seuraavaksi aattelin käyttää marinaadiin skumppaa. Namnamnamnam!
Lähetä kommentti