torstai 7. toukokuuta 2009

Marinoidut sitruunamelissamansikat

Palatakseni edellisiin postauksiin: vappu oli hyvän ruoan ja juoman aikaa (jännä, miten kaikki juhlapyhät tuppaavat nivoutumaan edellä mainuttujen ympärille). Asiaan: tämä on älyttömän toimiva kesäjälkkäri. Helppo, raikas ja herkullinen lienevät avainsanoja. Lisäksi makunystyröitään voi yllättää yhä uudelleen marinaadina toimivaa likööriä vaihdellen. Toimii myös piknikillä sekä grillipöydän päättäjänä. Menkää ja tehkää! Näin:


43-marinoidut mansikat

2 isoa rs tuoreita mansikoita
1/2 puskaa sitruunamelissa
43 -likööriä

Viipaloi tai puolita mansikat. Lorauttele palasten sekaan reiluhkosti likööriä ja revi joukkoon myös sitruunamelissan lehtiä. Sekoita hellästi ja anna marinoitua ainakin tunnin verran. Koristele kokonaisilla sitruunamelissan lehdillä.

Kuvaaminen oli vähän haastavaa jo... Sima?

3 kommenttia:

Nelle kirjoitti...

mmm... kiitos vinkistä, tämä tulee kesällä varmasti vielä tarpeeseen muunelmana tai sellaisenaan ;)

Jael kirjoitti...

Nam, likööri ja mansikka.Ihana yhdistelmä!

Ketsuppi kirjoitti...

Seuraavaksi aattelin käyttää marinaadiin skumppaa. Namnamnamnam!