perjantai 5. syyskuuta 2008

Rakastaja vatsalleni (piimä)

Nam, nam, nam (paitsi sokeria olisi voinut olla vähän enempi). Ja sen pidemmittä puheitta itse asiaan.


Piimävanukas omena-kanelisoseella

4 dl piimää
2 tl vaniljasokeria
1 tl tomusokeria
4 liivatelehteä
vettä
1 prk lasten omenasosetta
1 /2 tl kanelia
(sokeria)

Pehmitä liivatteet kylmässä vedessä ja liota sen jälkeen pieneen tilkkaan kiehuvaa vettä. Lisää sekaan sokeroitu piimä ja sekoita hyvin. Kaada seos laseihin ja pane jääkaappiin hyytymään. Koristele hyytyneet herkut kanelilla maustetulla omenasoseella.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Nam! Piimä on yksi miun salaisista herkuista, vaikken sitä usein paljastakaan. ;o En ole sitä tosin koskaan jälkkärissä maistanut.
Pitää pistää testilistalle tämä ohje!

Ketsuppi kirjoitti...

:) Tää oli kyllä hyvää. Mutta ens kerralla tosiaan laitan enempi sokeria. Tässä lopputulos oli ehkä aavistuksen liian hapan ja kirpakka.