tiistai 9. syyskuuta 2008

Kaalia, kookosta, kalaa

Ihminen tarvitsee D-vitamiinia. Ja hyviä rasvahappoja. Ja kaikkea sen sellaista. Tarpeet täyttääkseni panin lohta uunin. Oheen silppusin Maku-lehdestä 03/08 bongattua kookos-kaalisalaattia (ulkomuistista meni, joten heittoa alkuperäiseen ohjeeseen saattaa olla reilustikin).
Tämän aterian jälkeen oli hyvä olla.


Chili-limeuunilohi

400 g lohta
yhden limen mehu
suolaa
reilu pala punaista chiliä

Pane lohi uunivuokaan ja rutista päälle limen mehu ja mausta suolalla. Viipaloi chili ja levitä viipaleet lohelle. Paista 180 asteessa 20-30 min.


Kookos-kaalisalaatti

1 pieni valkokaali
3 vartta selleriä
1/2 keltasipuli
pieni prk (165 ml) kookosmaitoa
suolaa
sokeria

Silppua rehut ja kaada sekaan kookosmaito. Ripauta joukkoon suolaa ja sokeria ja anna tekeytyä ainakin puoli tuntia.

1 kommentti:

Vappu Vilke kirjoitti...

Ihailen sun rehellisyyttä.