Näinä epävarmuuden päivinä, kun inflaatio ja pankkikriisit ja ruokapula puhuttavat ja ihmiset kotomaassammekin yhä enemmän valittavat, että enää ei ole varaa yhtään niin moneen ulkomaanmatkaan vuodessa, tällaiset Matti-kukkaro-ohjeistukset ovat varmasti entistäkin tervetulleenpia. Siispä, tehkääpä tänään ruoaksi tätä. Lupaan lopputuloksen hyväilevän niin suuta, vatsaa kuin pankkitiliä.
Aurinkoinen papupata
4-5 porkkanaa
1 sipuli
1 punainen paprika
1 pieni chili
1 prk ananaspaloja
liraus edellisen mehua (juo loput)
1 prk (400 g) kidneypapuja
1tlk (200 g) paseerattua tomaattia
desin verran vettä
töräys ketsuppia
muutama rouhaise mustapippuria
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
oheen keitettyjä pottuja
Kuori ja pilko porkkanat, pieni paprika ja silppua sipuli sekä chili. Kuullota kaikkia pannulla tilkassa oliiviöljyä. Lisää ananakset ja muut aineet. Hauduta miedohkolla lämmöllä, kunnes maut tasaantuvat ja porkkanat kypsyvät. Tarjoa valmis soosi esim. keitettyjen perunaisten kera.
4-5 porkkanaa
1 sipuli
1 punainen paprika
1 pieni chili
1 prk ananaspaloja
liraus edellisen mehua (juo loput)
1 prk (400 g) kidneypapuja
1tlk (200 g) paseerattua tomaattia
desin verran vettä
töräys ketsuppia
muutama rouhaise mustapippuria
1 tl suolaa
2 tl paprikajauhetta
oheen keitettyjä pottuja
Kuori ja pilko porkkanat, pieni paprika ja silppua sipuli sekä chili. Kuullota kaikkia pannulla tilkassa oliiviöljyä. Lisää ananakset ja muut aineet. Hauduta miedohkolla lämmöllä, kunnes maut tasaantuvat ja porkkanat kypsyvät. Tarjoa valmis soosi esim. keitettyjen perunaisten kera.
2 kommenttia:
Hei! Ompas piristävän väristä ruokaa! Mukava vinkki kyllä kun tosiaan uutisista ei ole muuta viimeisinä viikkoina kuullutkaan kun tätä pankkikriisiä ja lamaa.
Tää oli myös hyvää! Kanssaeläjä pyysi kokkaamaan samaa jo muutaman päivän sisällä ekan satsin valmistumisesta. :)
Lähetä kommentti