Viimeksi uunissa kypsyi seuraavanmoinen versio.
Oliivinen kasvismakaronilaatikko
4 kevätsipulia varsineen
350 g ruismakaroneja
1 prk (235 g) mustia oliiveja
1 tlk (390 g) herkkusieniä (tai vastaava määrä tuoreita)
2 kynttä valkosipulia
3 dl tummaa soijarouhetta
1 liemikuutio
vettä
mustapippuria
paprikajauhetta
oliiviöljyä
3 munaa
muutama desi maitoa
Kaada soijarouhe kuumalle pannulle oliiviöljytilkan päälle. Pyöräytä pikaisesti ja lisää lihaliemikuuto ja vettä. Vettä kannattaa kaataa joukkoon pikkuhiljaa ja lopettaa sitten, kun rouhe näyttää kylläiseltä. Mausta pippurilla ja paprikajauheella.
Kuullota toisella pannulla sipulit ja yhdistä lopputulos soijan kanssa. Sekoita joukkoon herkkusienet ja pienityt oliivit.
Keitä makaronit suolatussa vedessä. Sekoita munamaito ja mausta se suolalla ja pippurilla.
Sekoita kaikki osaset laakeassa vuoassa ja paista 200 asteessa n. 25 min. Halutessasi voit kuorruttaa laatikon ennen paistamista korppujauholla tai juustoraasteella.
4 kevätsipulia varsineen
350 g ruismakaroneja
1 prk (235 g) mustia oliiveja
1 tlk (390 g) herkkusieniä (tai vastaava määrä tuoreita)
2 kynttä valkosipulia
3 dl tummaa soijarouhetta
1 liemikuutio
vettä
mustapippuria
paprikajauhetta
oliiviöljyä
3 munaa
muutama desi maitoa
Kaada soijarouhe kuumalle pannulle oliiviöljytilkan päälle. Pyöräytä pikaisesti ja lisää lihaliemikuuto ja vettä. Vettä kannattaa kaataa joukkoon pikkuhiljaa ja lopettaa sitten, kun rouhe näyttää kylläiseltä. Mausta pippurilla ja paprikajauheella.
Kuullota toisella pannulla sipulit ja yhdistä lopputulos soijan kanssa. Sekoita joukkoon herkkusienet ja pienityt oliivit.
Keitä makaronit suolatussa vedessä. Sekoita munamaito ja mausta se suolalla ja pippurilla.
Sekoita kaikki osaset laakeassa vuoassa ja paista 200 asteessa n. 25 min. Halutessasi voit kuorruttaa laatikon ennen paistamista korppujauholla tai juustoraasteella.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti