Pennittömän papupata
2 prk chilimaustettua tomaattimurskaa
1 prk kidneypapuja
1 prk valkoisia papuja
1 kesäkurpitsa paloiteltuna
2 sipulia lohkottuina
3 kynttä valkosipulia
1-2 rkl sitruunan mehua
1-2 rkl hunajaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
timjamia
muutama laakerinlehti
loraus balsamicoa
Kuullota sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään vartin verran. Kumoa pavut sotkun sekaan ja lisää tarvittaessa mausteita. Hauduta vielä hetki ja tarjoa lopputulos riisin kanssa.
2 prk chilimaustettua tomaattimurskaa
1 prk kidneypapuja
1 prk valkoisia papuja
1 kesäkurpitsa paloiteltuna
2 sipulia lohkottuina
3 kynttä valkosipulia
1-2 rkl sitruunan mehua
1-2 rkl hunajaa
oliiviöljyä
suolaa
mustapippuria
paprikajauhetta
timjamia
muutama laakerinlehti
loraus balsamicoa
Kuullota sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään vartin verran. Kumoa pavut sotkun sekaan ja lisää tarvittaessa mausteita. Hauduta vielä hetki ja tarjoa lopputulos riisin kanssa.
Syödessä kuunneltava kappale: Maria Gasolina / Kunnon papupata
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti