Tällä kertaa marinoin kanat itse, mamma taitaa tyytyä useimmiten maustamiseen ennen paistamista. Lisäksi koristelin komeuden munilla, kun mokomat piti saada tuhottua.
Kana salaatissa
450 g maustamattomia kanapaloja
marinadi:
hunajaa
valkosipulia
pippuria
1 sitruunan mehu
soijaa
1 punainen paprika
2 dl herneitä
2 kokonaista maustekurkkua
2-3 vihreää omenaa
2 kevätsipulia varsineen
reilu pala tuorekurkkua
jääsalaatti
Pane kanapalat marinadiin lillumaan, anna maustua ainakin puoli tuntia. Silpo sillä välillä muut ainekset. Paista marinoituneet kanat pannulla ja lisää jäähtyneinä muun salaatin joukkuun. Koristele halutessasi keitetyillä kananmunilla.
450 g maustamattomia kanapaloja
marinadi:
hunajaa
valkosipulia
pippuria
1 sitruunan mehu
soijaa
1 punainen paprika
2 dl herneitä
2 kokonaista maustekurkkua
2-3 vihreää omenaa
2 kevätsipulia varsineen
reilu pala tuorekurkkua
jääsalaatti
Pane kanapalat marinadiin lillumaan, anna maustua ainakin puoli tuntia. Silpo sillä välillä muut ainekset. Paista marinoituneet kanat pannulla ja lisää jäähtyneinä muun salaatin joukkuun. Koristele halutessasi keitetyillä kananmunilla.
2 kommenttia:
Hei! Blogisi näyttää mielenkiintoiselta!
Kiva kun uusia ja hyviä blogeja alkaa olla jo ihan mukavasti. Toivottavasti kokkailuintoa riittää!
Kiitos kaunis kannustuksesta. :) Yritän parhaani mukaan pitää pannut kuumina.
Lähetä kommentti