Suppilovahveropasta
pari isoa kourallista suppilovahveroita
3 pientä shalottisipulia
1 pullea kynsi valkosipulia
1 ruukku timjamia
1/2 sitruunan mehu
kimpale parmesania
1 rkl kasvisfondia
oliiviöljyä
mustapippuria
tummaa spagettia
kanaliemikuutio
Siisti suppilot, pilko sipulit ja heitä molemmat pannulle kuuman oliiviöljyn päälle. Anna sipulin kuullottua ja sienien päästää kosteutta. Keitä samalla pasta liemikuutiolla maustetussa vedessä al dente miinukseksi.
Kun sienien neste on suurimmaksi osaksi haihtunut pannulta, lorauta sekaan fondi ja sitruunamehu. Mausta mustapippurilla ja viskaa sekaan järkeväksi partuoitu timjami.
Kaada pannulle puolikypsä pasta ja vuole joukkoon reilusti parmesaania.
Syö niin, että napa rutisee.
2 kommenttia:
Voi miten onnekas olet.. Kun ei itse ehdi käydä sienimetsässä ja silloinkin kun käy, ei oikein uskalla poimia muuta kuin kanttarelleja, olisi oma poimija melkoista luksusta. Pasta näytti todella herkulliselta.
Tämä oli herkkua! Sain sieniä niin rutkasti, että ainakin yksi viritelmä on vielä postaamatta.
Seuraavaksi toivon työkaverini innostuvan marjastamisesta. Niitä kun olisi hauska hillota. :)
Lähetä kommentti