Punajuuripurilainen kera kapriskastikkeen
Pihvit:
1 tlk kikherneitä
6 punajuurta
2 kynttä valkosipulia
3 munaa
1 dl korppujauhoja
mustapippuria
suolaa
Survo kikherneet mössöksi haarukalla tai vaikkapa perunasurvimella. Esikeitä punajuuria kuorineen n. 10 min. ja kuori sekä raasta hiukan jäähtyneet mollukat. Silppua valkosipulit. Yhdistä kaikki aineet ja anna korppujauhojen turvota hetki. Paista pannulla molemmin puolin tai uunissa 200 asteessa n. 15 min. (tai kunnes piffit pysyvät koossa).
Kapriskastike:
1 prk kermaviiliä
2-3 tl sinappia
iso purkki (n. 60 g) kapriksia
Sekoita aineet yhteen ja jätä soosi valumaan muiden kokkailujen ajaksi esim. suodatinpussin avulla. Sekoita välillä kevyesti.
Lisäksi:
hampurilaissämpylöitä
tammenlehväsalaattia
punasipulia
jalapenoja
savujuustoa
Paahda sämpylöiden sisäpintoja kuumalla pannulla, kunnes ne vähän rapsakoituvat. Kokoa purilainen fiiliksen mukaan ja nauti hyvällä halulla.
Pihvit:
1 tlk kikherneitä
6 punajuurta
2 kynttä valkosipulia
3 munaa
1 dl korppujauhoja
mustapippuria
suolaa
Survo kikherneet mössöksi haarukalla tai vaikkapa perunasurvimella. Esikeitä punajuuria kuorineen n. 10 min. ja kuori sekä raasta hiukan jäähtyneet mollukat. Silppua valkosipulit. Yhdistä kaikki aineet ja anna korppujauhojen turvota hetki. Paista pannulla molemmin puolin tai uunissa 200 asteessa n. 15 min. (tai kunnes piffit pysyvät koossa).
Kapriskastike:
1 prk kermaviiliä
2-3 tl sinappia
iso purkki (n. 60 g) kapriksia
Sekoita aineet yhteen ja jätä soosi valumaan muiden kokkailujen ajaksi esim. suodatinpussin avulla. Sekoita välillä kevyesti.
Lisäksi:
hampurilaissämpylöitä
tammenlehväsalaattia
punasipulia
jalapenoja
savujuustoa
Paahda sämpylöiden sisäpintoja kuumalla pannulla, kunnes ne vähän rapsakoituvat. Kokoa purilainen fiiliksen mukaan ja nauti hyvällä halulla.
2 kommenttia:
Vähänkö herkullisen näköisiä pihvejä!
Kiitos, Rossana! Ne myös maistuivat herkullisilta. :)
Lähetä kommentti