perjantai 7. toukokuuta 2010

Totaalinen kokkausblokki

Ihan kamalaa. Viimeiset liian monta viikkoa olen ollut kokkaamisen ja bloggaamisen suhteen täysin lukossa, ei vaan lähde luontevasti nyt. Miten tästä olosta pääsee eroon? Mistä tämmöinen edes alkoi. En ala. Apua.

9 kommenttia:

Petra / Patalintu kirjoitti...

Itse koen, että inspiraatio bloggaamiseen nousee aina kun tulee kommentteja - jospa se auttaisi suakin :)
Muuten ei kai auta kuin taukoilla. Kyllä sieltä varmasti joku päivä taas irtoaa kiinnostavaa ruokaa, joka tekee mieli saada talteen!

Elina kirjoitti...

Joskus ei vaan jaksa kiinnostaa - ei kai sille mitään voi? Mulla on näin keväisin aina kauhea kiire ja mun syömiset on suurinpiirtein sitä, että teen sunnuntai-iltana jättivuoallisen jotain perunasipulisekoitus-papumössöä tai kattilallisen italianpataa ja syön sitä sit koko viikon. Aiheesta ei hirveästi riitä blogattavaa :D Eiköhän se inspiraatio sieltä iske taas sullekin!

Anonyymi kirjoitti...

Jos lähtee liikeelle esim. aamupalasta :) Vaikka aiheesta on kirjoitettu, se on aina kiva ja "pieni" aihe.

Nanna kirjoitti...

Samaa mieltä patalinnun kanssa, että kommentit inspiroi!
Ja kai tämänkin pitää olla nautinnollista eikä stressaavaa, jos muuttuu stressiksi, parasta hengähtää hetken - ja keskittyä syömiseen!

Laura kirjoitti...

Ihan kamalaa sanoa, mutta ihanaa kun muillakin käy näin ;) Mä nimittäin olen myös laiminlyönyt koko blogistanian, on muka kiirettä ja kaikkea. Mä epäilen jonkunlaista kevätväsymystä kokkausrintamalla. Mutta ei lannistuta, toivottavasti pian siellä taas padat porisee ja blogiin ilmestyy uusia päivityksiä.

Rauna kirjoitti...

Se ei ole niin harvinainen ilmiö. :) Välillä saa pitää taukoa, ei bloggaamisen (tai kokkaamisen) ole tarkoitus olla raskas velvollisuus vaan ilo. Ilon voi löytää uudestaan, kun tajuaa, että sitä saa olla ihan oma itsensä, tehdä mitä haluaa ja ettei postausten tarvitse niin ihmeellisiä olla. Jos lähtee jostain huonommasta tai pienemmästä jutusta liikkeelle, ei se haittaa. Helmet löytyy sitten niiden monien juttujen joukosta.

Melody kirjoitti...

Aamukahvilla eksyin tänne ja nauroin vedet silmissä hauskoille otsikoillesi ja alkuspiikeille :D Mainiota tekstiä ja maukkaita ruokia.

Toivottavasti löydät taas innostuksen blogiin joskus :-)

Ketutar kirjoitti...

No, joo... vuoden tauon jälkeen... Olisi kiva jos jaksaisit käydä katselemassa välillä, ehkäpä olet tutustunut uusiin keittokirjoihin tai blokeihin tässä vuoden aikana? Onko tapahtunut jotain, mitä tahansa, ei edes erityisen mielenkiintoista tarvitse olla? Mikä on lempiruokaasi? Mitä teet useiten? Minkä kanssa et söisi ketsuppia vaikka maksettaisiin? (On kuulemma kamalaa oboyn kanssa.)

LukanLusikassa kirjoitti...

Ravintola-arviot ovat aina kivoja ja mukavia tehdä :)